Over ons 

Welkom bij De witte handt. Wij beschikken over vier eenpersoonskamers en 11 tweepersoonskamers met ieder haar eigen charme. Van idyllische eenpersoonskamers met uitzicht op Midsland tot ruime tweepersoonskamers met eigen badkamer. Al onze kamers beschikken over een eigen wastafel en (gedeelde) badkamer direct in de hal.  De witte handt is van oudsher een bondspension. De kamers zijn dan ook huiselijk ingericht. Verwacht geen moderne luxe maar authentieke huiselijkheid. Dit is ook terug te vinden in de huiskamer en eetzaal op de begane grond. 

Seizoen 

Momenteel is De witte handt niet te boeken. Wij verwachten eind mei weer terug te zijn. Gedurende de winterperiode (met uitzondering van de kerstvakantie) is De witte handt beschikbaar als groepsaccomatie. Voor meer informatie en prijzen mail naar info@dewittehandt.nl
Ontbijt aan zee

In het hoogseizoen en tijdens Oerol bieden we in samenwerking met de ZandZeeBar. Het ontbijt wordt dan niet verzorgd bij De witte handt maar door de ZandZeeBar. Heerlijk ontbijten aan zee aan. Een a la carte ontbijt speciaal voor gasten van De witte handt.  Hoe heerlijk is het om te ontbijten op het strand met kop heerlijke vers gezette koffie? 

Perfect gelegen 

Wij zijn gevestigd op het prachtige waddeneiland Terschelling. Door onze centrale ligging in Midsland ben je overal dichtbij. Wil je ontbijten aan zee en 's avonds heerlijk dineren op loopafstand? Daarvoor is ons hotel perfect gelegen. Formerum aan zee is slechts een kwartiertje fietsen en het bruisende centrum van Midsland is enkele meters verwijderd.

We hopen je snel te mogen ontvangen in ons prachtige hotel!

Liefs team De Witte Handt