Over ons 

Welkom bij De witte handt. Wij beschikken over vier eenpersoonskamers en 11 tweepersoonskamers met ieder haar eigen charme. Van idyllische eenpersoonskamers met uitzicht op Midsland tot ruime tweepersoonskamers met eigen badkamer. Al onze kamers beschikken over een eigen wastafel en (gedeelde) badkamer direct in de hal. Bij ons staat gastvrijheid hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk een een huiselijke sfeer te creëren en al onze gasten een warm welkom te bieden. Dit doen we niet alleen in onze gezellige huiskamer of knusse eetzaal maar ook door de kamers in te richten met aandacht voor detail.

Groepsaccomodatie

Gedurende de winterperiode (met uitzondering van de kerstvakantie) is De witte handt beschikbaar als groepsaccomatie. Voor meer informatie en prijzen mail naar info@dewittehandt.nlProducten met een verhaal

We werken alleen met producten waar we achter staan. Zo zijn al onze dekbedden van ecologisch katoen en recycelen we zoveel mogelijk. Ook de in de producten op de kamers is dit terug te zien. Ook is elke kamer voorzien van de heerlijke verzorgingsproducten van Janzen. JANZEN-producten vertellen je het verhaal van reizen over de hele wereld. De unieke formules en verschillende pure ingrediënten, maken de producten van JANZEN een onmisbaar element voor een heerlijk verblijf.

Ontbijt aan zee

In het hoogseizoen bieden we in samenwerking met de ZandZeeBar ontbijt aan zee aan. Een heerlijk ontbijt arrangement speciaal voor gasten van De witte handt. Hoe heerlijk is het om te ontbijten op het strand met kop heerlijke vers gezette koffie?  

Perfect gelegen 

Wij zijn gevestigd op het prachtige waddeneiland Terschelling. Door onze centrale ligging in Midsland ben je overal dichtbij. Wil je ontbijten aan zee en 's avonds heerlijk dineren op loopafstand? Daarvoor is ons hotel perfect gelegen. Formerum aan zee is slechts een kwartiertje fietsen en het bruisende centrum van Midsland is enkele meters verwijderd.

We hopen je snel te mogen ontvangen in ons prachtige hotel!

Liefs team De Witte Handt